ΑΠΟΨΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγγελόπουλος: «Χιλιάδες φίλαθλοι έγιναν ΑΕΚ για χάρη του Νεστορίδη»

Μετά την ανακοίνωση της AEK Betsson, ο διοικητικός ηγέτης της «βασίλισσας», Μάκης Αγγελόπουλος πήρε και ο ίδιος προσωπική θέση για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή θρύλου, Κώστα Νεστορίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε ότι όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ της γενιάς του, μεγάλωσαν με τον Νεστορίδη ενώ εξέφρασε τα προσωπικά του συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Από τη Δεκαετία του ’50, με την ποδοσφαιρική αξία του και την αδιαμφισβήτητη μαγεία, που προσέφερε στα γήπεδα, μεγάλωσε το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ. Όλοι οι «Ενωσίτες» της δικής μου γενιάς μεγαλώσαμε στα σπίτια μας, με τις διδαχές των δικών μας ανθρώπων για τις περίτεχνες ενέργειες του Κώστα Νεστορίδη. Χιλιάδες φίλαθλοι έγιναν ΑΕΚ για χάρη του. Γι’ αυτή τη διαδραστικότητα λοιπόν την εποχή της ακμής του, την προσωπικότητα, αλλά και για την ΑΕΚοφροσύνη του, θα τον ευγνωμονούμε για πάντα.

Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/basketball/basketball-champions-league/2283680/aggelopoylos-hiliades-filathloi-eginan-aek-gia-hari

Related Articles

Back to top button