ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Πακέτο εισιτηρίων για 2 αγώνες του BCL

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας ενός πακέτου για δύο αγώνες του BCL, κόντρα στη Στσέτσιν και τη Ντιναμό Σάσαρι.

Η ΑΕΚ, συνεχίζει την πορεία της στο φετινό Basketball Champions League, «κουβαλώντας» όμως την τιμωρία για τα σοβαρά επεισόδια που είχαν σημειωθεί την περασμένη σεζόν κατά την οποία δικαίωμα να βρίσκονται στους εντός έδρας αγώνες έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας ενός πακέτου εισιτηρίων για τους δύο επερχόμενους αγώνες της στη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα για τον αγώνα της Τετάρτης 22/11 (19:30) με αντίπαλο της Στσέτσιν και το ματς στις 5/12 με η Ντιναμό Σάσαρι.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μίνι-πακέτο Εισιτηρίων Διαρκείας 2 αγώνων, με αντιπάλους τις Κινγκ Στσέτσιν (Τετάρτη, 22/11, 19:30) και Ντιναμό Σάσαρι (05/12, 19:30), οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Οι αγώνες αυτοί είναι κρίσιμοι, δεδομένου, ότι σηματοδοτούν την πορεία της «Βασίλισσας» στην επόμενη φάση του BCL.

ΤΙΜΕΣ: 35€ & 50€

Διευκρινίζεται, ότι δικαίωμα πρόσβασης στο Γήπεδο έχουν όλοι όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί Εισιτήρια Διαρκείας όλης της περιόδου (Basket League και BCL), οι κάτοχοι Διαρκείας των εντός έδρας αγώνων τoυ BCL, και όλοι όσοι θα προμηθευτούν το μίνι-πακέτο των Εισιτηρίων Διαρκείας BCL των 2 αγώνων μαζί.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα εισόδου στο Γήπεδο για τους αγώνες της Ευρώπης έχουν μόνο οι κάτοχοι Διαρκείας, ήτοι δεν επιτρέπεται η αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου με απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).

Related Articles

Back to top button