ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ανανέωσε η Σεβδίλη

Η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ επέκτεινε τη συνεργασία της με την νεαρή περιφερειακό ενόψει της νέας σεζόν.

O «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ γυναικών, με την Αβραμίνα Σεβδίλη να παραμένει στην ομάδα και για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Ελληνίδα ταλαντούχα περιφερειακός, γεννημένη το 2002, συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco για τρίτη χρονιά, μετά την περήφανη κατάκτηση του «νταμπλ», την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για άλλη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ, σε αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω και αυτή η χρονιά να κυλήσει όπως και οι προηγούμενες δύο, δηλαδή να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε. Εύχομαι επίσης μία χρονιά δίχως τραυματισμούς».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button