ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αταμάν: “Θα παλέψουμε για τον τίτλο της EuroLeague, οι φίλαθλοί μας να κλείσουν εισιτήρια για τα επόμενα ματς, ίσως και για Final Four”

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της έναρξης της χορηγικής συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την AKTOR, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs, ίσως και για το Final Four.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της νέας χορηγικής συμφωνίας της ομάδας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για τον τίτλο της EuroLeague.

Παράλληλα, προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs και ίσως για το Final Four, χωρίς να κρύβει την αισιοδοξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των πρασίνων:

“Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες είναι πολύ σημαντικές. Καταλαβαίνουν την αξία του Παναθηναϊκού και ανοίγουν τον δρόμο στο να έρθουν και άλλες εταιρίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs και ίσως για Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague”.

Related Articles

Back to top button