ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βεζένκοβ: “Η καλύτερη σεζόν μου μέχρι την επόμενη, θα δούμε τι θα γίνει με το Σακραμέντο”

Υπομονή συνέστησε ο Σάσα Βεζένκοβ για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στο NBA και δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ ότι οι Σλούκας – Παπανικολάου πρέπει να μείνουν στον Ολυμπιακό.

Μία ημέρα μετά από το φινάλε της σεζόν 2022/23, μία ημέρα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, ο Σάσα Βεζένκοβ πέρασε το πρωί του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με προπόνηση, με θεραπεία και με συζήτηση με τον Βαγγέλη Ιωάννου στην ΕΡΑ Σπορ. Ο MVP της EuroLeague αποθέωσε τον Ολυμπιακό, ως οργανισμό, δήλωσε ότι πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά του μέχρι την επόμενη και αφού συνέστησε υπομονή για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους Σακραμέντο Κινγκς, είπε ότι οι -free agents- Σλούκας – Παπανικολάου πρέπει να μείνουν στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ:

Σχεδόν ονειρική η σεζόν. Δεν θα πω ότι τη σκεφτόμασταν έτσι από την αρχή. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε τίτλους, θέλαμε να βελτιωνόμαστε, ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα και καλή χημεία, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε στο παρκέ. Παρά τρία δευτερόλεπτα δεν κατακτήσαμε όλους μας τους στόχους και δεν κάναμε το απόλυτο. Η χημεία μας ήταν κάτι μοναδικό. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή, όμως φέτος παίζαμε ο ένας για τον άλλο, δίναμε και την ψυχή μας γιατί βλέπαμε την προοπτική.

Το πιο σημαντικό για κάθε αθλητή είναι η στήριξη της ομάδας, να δουλεύει σε ένα υγιές περιβάλλον. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται μέσα από τη σκληρή δουλειά. Κάθε παίκτης έχει τα καλά και τα κακά του, έχει τις παραξενιές του, δεν είναι εύκολο να βάλεις 13-14 παίκτες όλους μαζί. Βοηθήσαμε την ομάδα, αν η ομάδα δεν πάει καλά, σε τραβάει προς τα κάτω. Φέτος ο Ολυμπιακός ήταν ψηλά και μας τράβηξε όλους μαζί για να πετύχουμε. Ελπίζω πως ήταν η καλύτερη σεζόν μου μέχρι την επόμενη και είμαι σίγουρος γιατί δουλεύω για να βελτιώνομαι κάθε ημέρα που περνάει.

Θα δούμε για τους Κινγκς, μέχρι τις 22 του μήνα δεν μπορεί να γίνει κάτι επίσημο. Ό,τι κι αν πω, δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Πιστεύω ότι ο Σλούκας και ο Παπανικολάου είναι μεγάλα κεφάλαια για τον Ολυμπιακό, έχουν προσφέρει πολλά και θα προσφέρουν ακόμη πιο πολλά, οπότε όλοι θέλουμε να τους δούμε να μένουν στην ομάδα“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button