ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελλάδα: Γυναίκα διαιτητής κατήγγειλε ποδοσφαιριστή για χειροδικία μετά την αποβολή του

Ελλάδα: Στην καταγγελία πως ποδοσφαιριστής τη χτύπησε στο στόμα, όταν ήταν έτοιμη να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα προχώρησε η διαιτητής Βράγκου.

Η Ελληνίδα ρέφερι είχε οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση των Νέων Μινώταυρου με τον Κρητικό Αστέρα, για το τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων στην Κρήτη. Το ματς έγινε στις Μουρνιές, αλλά μετά το τέλος, η διαιτητής προχώρησε σε καταγγελία εναντίον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «mirrorsports» η Βράγκου έδειξε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Κρητικού Αστέρα, Κουκουλά, ο οποίος τη χτύπησε στο στόμα, τη στιγμή που ήταν έτοιμη να σφυρίξει τη λήξη.

Πάντως, το εν λόγω περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο ομάδες, ωστόσο, η Ελληνίδα ρέφερι θα κινηθεί νομικά εναντίον του τερματοφύλακα του Κρητικού Αστέρα, ενώ τις επόμενες ημέρες το θέμα θα εξεταστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χανίων.

Μάλιστα, η διοίκηση του Αστέρα, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό, αναφέροντας: «Το ΔΣ της ομάδας του Κρητικού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει σχετικά με το συμβάν στο τέλος του αγώνα μεταξύ του τερματοφύλακα της ομάδας και της διαιτητού ότι ουδέποτε υπήρξε σωματική επαφή αλλά περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο.

Επίσης μετά την αρχική έντονη διαμαρτυρία (λανθασμένη) του ποδοσφαιριστή μας εξαπολυθήκαν ύβρεις εκατέρωθεν από τους παραπάνω εμπλεκομένους.

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή σωματικής βίας εντός και εκτός γηπέδων και σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν η πρώτη που θα το κατέκρινε».

ΠΗΓΗ:Newsbomb

Related Articles

Back to top button