ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εμπαπέ: Η Παρί θέλει 250 εκατομμύρια για να τον πουλήσει

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ μετέφερε στους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης τις απαιτήσεις της Παρί για την πώλησή του οι οποίες φτάνουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Η “Marca” έφερε στο φως της δημοσιότητας τις επαφές που είχε η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Φαϊζά Λαμάρι φέρεται να μετέφερε το λογαριασμό στη διοίκηση των Μαδριλένων για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους από τώρα τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Παριζιάνοι ζητούν 250 εκατομμύρια ευρώ για να πουν το “ναι” σε ενδεχόμενη πώληση του Κιλιάν Εμπαπέ από αυτό το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ δε θέλει να δώσει το συγκεκριμένο ποσό από τη στιγμή που μπορεί να τον πάρει σε ένα χρόνο από τώρα ως ελεύθερο. Η μητέρα του Εμπαπέ φέρεται να δεσμεύτηκε στη διοίκηση των Μαδριλένων ότι θα κατεβάσει τις απαιτήσεις της Παρί.

Τώρα θα αναρωτηθείτε γιατί οι διοικήσεις των δύο ομάδων δεν μιλούν απευθείας. Το καλοκαίρι του 2021 η Παρί δεν είχε απαντήσει καν στις προτάσεις που της έκανε η Ρεάλ για τον Εμπαπέ και αυτό το κρατάει ακόμα ο Πέρεθ.

Έκτοτε οι σχέσεις των δύο πλευρών σε διοικητικό επίπεδο είναι ανύπαρκτες και για αυτό το λόγο οι Μαδριλένοι δεν έχουν μπει στη διαδικασία να διεκδικήσουν από τώρα την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι στο δημοσίευμα επισημαίνεται η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ για το καλοκαίρι του 2024, στην οποία προβλέπεται και μπόνους υπογραφής ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, αυτό το ποσό δεν θα το πάρει ο Γάλλος εάν αποκτηθεί με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button