ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανέρχεται για Κουλιεριάκη η Μίλαν

Το “Calcio Mercato” βάζει “φωτιά” στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, καθώς μιλάει για έντονο ενδιαφέρον των “ροσονέρι” για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και σκοπεύουν μάλιστα να κινηθούν για αυτό στο ερχόμενο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. 

Ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών στόχων της Μίλαν φαίνεται να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Το περασμένο καλοκαίρι, αρκετά δημοσιεύματα σύνδεσαν την ομάδα της βόρειας Ιταλίας με τον 19χρονο στόπερ, με την περίπτωση να μην προχωράει. Τον χειμώνα όμως, η υπόθεση θα αναζωπυρωθεί και πιθανότατα να προχωρήσει.

Σύμφωνα με το “Calcio Mercato”, οι Μιλανέζοι θα κινηθούν οπωσδήποτε για αμυντικό και ένας εκ των κορυφαίων επιλογών είναι ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανο Πιόλι είδε τον Πιέρ Καλουλού να μένει εκτός για περίπου τέσσερις μήνες, ενώ δεν μπορεί να εμπιστευτεί τους Κιάερ και Πελεγκρίνο για βασικούς σε σταθερή βάση, αφού κι οι δύο είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

«Η Μίλαν θα δοκιμάσει μια νέα επίθεση για τον δυνατό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Η Μίλαν θέλει να επισπεύσει τη διαδικασία και ήδη εργάζεται για να μην πιαστεί απροετοίμαστη στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι», γράφει το σχετικό δημοσίευμα των Ιταλών.

Related Articles

Back to top button