ΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η απάντηση του Λάσο σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό: “Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει”

Ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε για πολλοστή φορά σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον, αλλά δεν προέβη σε αποκαλύψεις.

Συνεχώς στο προσκήνιο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό το όνομα του Πάμπλο Λάσο, που σίγουρα απασχολεί έντονα και τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός παρέλαβε το βραβείο “SER de Alava” σε μια τελετή που έδωσαν το παρών περίπου 250 άνθρωποι και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθή σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

“Είμαι ευγνώμων, δεν το περίμενα. Το ότι σε θυμούνται στο σπίτι είναι πάντα ξεχωριστό. Λαμβάνω αυτό το βραβείο με μεγάλη χαρά και γνωρίζω ότι, παρόλο που λείπω από τη Βιτόρια για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο κόσμος συνεχίζει να αναγνωρίζει τη δουλειά μας. Θέλω να προπονήσω, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα το κάνω.

Δεν βιάζομαι, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι θα ήθελα να πιάσω δουλειά αύριο. Μου λείπει το μπάσκετ όταν βλέπω παιχνίδια, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να διαλέξεις το μέρος και τη στιγμή. Ας είναι κάτι καλό για εμένα και για την ομάδα”.

“Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά. Αισθάνομαι λίγο περίεργα γιατί, από τα δεκαέξι μου, μετακινούμαι από το ένα μέρος στο άλλο”, συμπλήρωσε ακόμα ο Λάσο, με την As να σημειώνει ότι αυτή η απάντηση ήρθε όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να αναλάβει τους πράσινους.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button