ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡΤΕΝΙΣ

Η ατάκα του Τσιτσιπά για τις νέες μπάλες: “Πιστεύω ότι από εκεί προέρχεται ο τραυματισμός μου”

Οι νέες μπάλες που χρησιμοποιούνται στο τένις από την αρχή του χρόνου έχουν προκαλέσει αρκετές συζητήσεις μεταξύ των παικτών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν τα παράπονά τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Miami Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, τόνισε, μάλιστα, ότι ο τραυματισμός του προέρχεται από τις συγκεκριμένες μπάλες, καθώς θεωρεί πως έχουν στους ώμους, τους καρπούς, στο χέρι γενικότερα.

“Νομίζω ότι το μεγαλύτερο θέμα φέτος ήταν η αλλαγή στις μπάλες και αυτό ήταν ένα ζήτημα που έχει συζητηθεί μεταξύ των παικτών. Οι μπάλες πρέπει να παραμένουν ίδιες στα περισσότερα τουρνουά και ειδικά στις σκληρές επιφάνειες. Αυτό ωφελεί όλους μας και προστατεύει τους παίκτες από τραυματισμούς. Έχω λάβει σχόλια από άλλους παίκτες για τις μπάλες στην αρχή της χρονιάς και για το ότι είχαν σημαντική επίδραση στους ώμους, τους καρπούς, στο χέρι γενικά. Πιστεύω ότι από εκεί προέρχεται και ο τραυματισμός μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button