ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η θέση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα επεισόδια του Ρεντη

Ο νομικός εκπρόσωπος των “ερυθρόλευκων” μίλησε αναλυτικά για όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη διακοπή του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Δημήτρης Νιάκος μίλησε στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη και αναφέρθηκε λεπτομερώς τόσο για όλα όσα έλαβαν χώρα μέσα στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” μετά τη διακοπή του αγώνα, όσο και για όσα περιέγραψαν οι άνθρωποι που προσήχθησαν και μεταφέρθηκαν στην Πέτρου Ράλλη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οι περισσότεροι εξ αυτών που συμμετείχαν στα επεισόδια τράπηκαν σε φυγή και δεν γνωρίζουμε σαν διοίκηση του Ολυμπιακού αν κάποιοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο μετά την επίθεση. Έχουμε τη μαρτυρία του διαιτητή ότι δεν μπορούσε να διακόψει τον αγώνα, καθώς τα επεισόδια δεν έγιναν στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και δεν κινδύνεψαν αθλητές οι παράγοντες».

«Προκαλούμε την αστυνομία να βγάλει τις συνομιλίες των αστυνομικών όταν είδαν αυτούς τους 50 μπαχαλάκηδες. Πως ενήργησαν και τι έκαναν για να αποτρέψουν τα επεισόδια και τη σύγκρουση. Έχει ξεκινήσει η λογική του παραλόγου, ερχόμαστε σε άλλες εποχές. Ένα γήπεδο περικυκλώθηκε από την αστυνομία, κάνοντας αλόγιστη χρήση χημικών. Κατέβασαν όλη την αστυνομική δύναμη της Αττικής ακόμα και από το ΟΑΚΑ στο Ρέντη. Έπειτα δόθηκε εντολή να φύγουν τα γυναικόπαιδα, χωρίς να καταλαβαίνουμε αυτό τον διαχωρισμό»

«Δεν μας νοιάζει αν υπήρξε ο δράστης μέσα στους προσαχθέντες. Μας νοιάζει ότι συνέλαβαν ένα ολόκληρη γήπεδο. Έγιναν νέες συλλήψεις, η αστυνομία έκανε την δουλειά της και βρήκε τον δράστη. Η αστυνομία δεν βρήκε τον δράστη από το φιάσκο να συλλάβει 424 άτομα. Μια συγνώμη από τους αξιωματικούς της αστυνομίας δεν έχουμε ακούσει. Μιλάμε για απαγωγή, για ομηρία για βασανιστήρια κατά των οπαδών μας»

«Θα προβούμε σε αγωγές και σε μηνύσεις και καλούμε όλους όσοι υπέστησαν βία από τους αστυνομικούς να έρθουν μαζί μας. Όταν ξαναγίνουν επεισόδια, η αστυνομία πως θα αντιδράσει. Θα συλλάβει 10.000 άτομα. Αν δεν το κάνουν θα ξεφτιλιστούν. Αν το κάνουν εμείς οι ίδιοι θα ζητήσουμε συγνώμη»

ΠΗΓΗ: ERTsports

Related Articles

Back to top button