ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακαινίζει το Έτιχαντ και αυξάνει τη χωρητικότητα σε 61.000 θέσεις

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 340 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση της μίας πλευράς του Έτιχαντ.

Τα σχέδια της ανάπλασης αφορούν την προσθήκη 7.700 θέσεων, κάτι που σημαίνει ότι η χωρητικότητα του γηπέδου θα αυξηθεί σε περίπου 61.000 θέσεις, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mirror.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκτός από την αύξηση της χωρητικότητας, η ανάπλαση αφορά επίσης ένα κλειστό χώρο για τους φιλάθλους (fan park), ο οποίος θα προσφέρει λύση όταν ο καιρός στο Μάντσεστερ δεν είναι καλός. Περίπου 3.000 οπαδοί θα μπορούν να φιλοξενηθούν εκεί πριν και μετά τον αγώνα.

Παράλληλα, στα σχέδια συμπεριλαμβάνεται κι η δημιουργίας μίας μπουτίκ τη ομάδας, καθώς κι ένα μουσείου με στόχο τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

Το τέλος των εργασιών, αναμένεται να βρει επίσης, ένα ξενοδοχείο ή χώρο διαμονής, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν εκεί την ημέρα του αγώνα.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβρη, προκειμένου η επέκταση της χωρητικότητας να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της σεζόν 2025/26 κι οι υπόλοιπες εργασίες έναν χρόνο αργότερα.

Πηγή: sport24.gr

Related Articles

Back to top button