ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: “Έκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ενόψει της προετοιμασίας της εθνικής Σουηδίας, τόνισε πως στα 41 του χρόνια δεν σκέφτεται την απόσυρσή του, υποστηρίζοντας ότι παρά τους τραυματισμούς δεν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Σουηδός σταρ που επέστρεψε πρόσφατα στη δράση έπειτα από 419 ημέρες αποχής τόνισε ότι παρά τη δύσκολη περίοδο των τραυματισμών δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να εγκαταλείψει.

“Θα ήταν εύκολο να τα παρατήσω μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολύ εύκολο, πραγματικά. Έκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες.

Υπήρξε μια περίοδος που η κατάσταση του γονάτου μου δεν βελτιωνόταν, ήμουν σε ένα τούνελ και δεν μπορούσα να δω το φως. Επιτέλους τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Οι προκλήσεις μού δίνουν αδρεναλίνη. Από όταν ήμουν μικρός, εσείς οι δημοσιογράφοι γράφατε για μένα ότι ήμουν πολύ διαφορετικός, χαοτικός και εγωκεντρικός.

Στην πραγματικότητα με βοηθούσατε και με βοηθάτε ακόμα. Θέλω να αποδείξω ότι κάνει λάθος όποιος με αμφισβητεί”, δήλωσε και συνέχισε σχετικά με το τι θα κάνει όταν αποσυρθεί:

“Έχω πολλές προτάσεις, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι ακόμα γιατί εξακολουθώ να βλέπω τον εαυτό μου ως παίκτη. Όλοι με ρωτούν πώς νιώθω, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τους νεαρούς παίκτες πώς νιώθουν που ακόμα παίζω μαζί τους”.

Πηγή: sport24.gr

Related Articles

Back to top button