ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ

Καραλής: “Αφιερώνω το πανελλήνιο ρεκόρ στον Πομάσκι και τον Τεντόγλου που μου έδωσε τα σωστά παπούτσια”

Ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να πετύχει το πανελλήνιο ρεκόρ και με tweet εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στον πατέρα του, τον Γιώργο Πομάσκι, αλλά και τον Μίλτο Τεντόγλου για τα παπούτσια του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,86μ και έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στον τελικό του επί κοντώ το Σάββατο (18/2).

Ο Μανόλο ευχαρίστησε με ποστ στα social media τον πατέρα του για όλη τη στήριξη και την αγάπη του, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στον Γιώργο Πομάσκι, αλλά και τον καλό του φίλο Μίλτο Τεντόγλου για τα… παπούτσια που του έδωσε.

“Πάντα μέσα στην οικογένειά μου έβρισκα την αγάπη, τη στήριξη και τη γαλήνη της ψυχής μου. Τώρα ανακάλυψα μέσα σε αυτήν και έναν σπουδαίο προπονητή! Μπαμπά, σ’ ευχαριστω για ό,τι κάνεις για μένα”, έγραψε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Το Πανελλήνιο ρεκόρ το αφιερώνω στον κ. Πομασκι που έχει αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας μου, καθώς και στον Τεντογλου που μου έδωσε τα σωστά παπούτσια για τον αγώνα μου!”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button