ΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρις Σίνγκλετον: Οι νέες εξετάσεις έδειξαν περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής

Η Αναντολού Εφές ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον λόγω των πόνων που αισθάνθηκε στο στήθος έδειξαν ότι έχει περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής.

Ο Κρις Σίνγκλετον έχει περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής. Αυτό αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν της Αναντολού Εφές, το οποίο ήρθε λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο 33χρονος φόργουορντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα χαράματα της Τετάρτης με πόνους στο στήθος.

Όπως ενημέρωσε ο τουρκικός σύλλογος, ο Αμερικανός θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο και αύριο (4/5) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Εφές αναφέρει:

Έπειτα από καρδιολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, οι γιατροί διέγνωσαν περικαρδίτιδα και αμφοτερόπλευρη υπεζωκοτική συλλογή στον αθλητή μας. Στις εξετάσεις βρέθηκε βρέθηκε ανεύρυσμα της φλεβικής βαλβίδας της αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε ανατομή.

Η εξέταση και η νοσηλεία του αθλητή μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο. Ο αθλητής θας περάσει την ημέρα στο νοσοκομείο και θα επανεξεταστεί αύριο. Ο σύλλογος θα ενημερώσει για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button