ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Έδεσε” Ράσφορντ και άλλους τρεις μέχρι το 2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε τα συμβόλαια των Μάρκους Ράσφορντ, Λουκ Σο, Ντιόγκο Νταλότ και Φρεντ μέχρι και το 2024 και έτσι δεν κινδυνεύει να τους χάσει ως ελεύθερους το καλοκαίρι.

Στο Μάντσεστερ θα παραμείνουν μέχρι και το 2024 οι Μάρκους Ράσφορντ, Λουκ Σο, Ντιόγκο Νταλότ και Φρεντ, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι κόκκινοι διάβολοι.

Τα συμβόλαιά τους είχαν ισχύ μέχρι και το τέλος της σεζόν και δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο, κάτι που οι ιθύνοντες των κόκκινων διαβόλων αποφάσισαν να εξασκήσουν για να μη χάσουν τους παίκτες τους ως ελεύθερους.

Ναι μπορώ να το επιβεβαιώσω (σ.σ. την επέκταση του συμβολαίου των τεσσάρων παικτών). Είμαστε χαρούμενοι επειδή το σύνολο πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση και αυτοί οι παίκτες έχουν τεράστια συνεισφορά προς αυτή. Θέλουμε να αναπτύξουμε και να τους υποστηρίξουμε και να τους κρατήσουμε σε αυτή τη διαδικασία“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ.

Να σημειωθεί ότι για τον Ράσφορντ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Πάρι Σεν Ζερμέν, ωστόσο αν θέλει να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι πλέον θα χρειαστεί να αποζημιώσει τους κόκκινους διαβόλους.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button