ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡ

Μήνυμα Γιαννακόπουλου για τη νέα χρονιά: “Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό για να πανηγυρίζουμε τρεμπλ”

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που θα έχει την δυνατότητα να πανηγυρίσει τίτλους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μεγάλα πλάνα για την νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Αυτό ανέφερε με story του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, αναφέροντας ότι μετά και την έγκριση της μεταβίβασης του ΟΑΚΑ στους “πράσινους” το “τριφύλλι” θα εμφανιστεί ενισχυμένο την νέα σεζόν και θα διεκδικεί το νταμπλ, αλλά ακόμα και το τρεμπλ.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε:

Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το πρoϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές, συνεπενδυτές για την ομάδα.

Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που, με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν.

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί μας και όποιος μπορεί απέναντι…

DPG 7000″

Δείτε το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου DPG7000

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button