ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρινάκης: “Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να οριστεί νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την πρόταση του πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, να οριστεί αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ΕΕΠ:

“Για μια ακόμα φορά θλίβομαι για την τακτική Μπαλτάκου και για τα ψέματα που λέει. Ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη παράνομη διαδικασία και κόντρα σε όσα αποφασίσαμε ομόφωνα στην Super League και σαν ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Είπαμε το πιο απλό. Να στείλει η UEFA που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τρία βιογραφικά και να επιλέξουμε.

Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δε ζήτησε βιογραφικά. Δεν μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δε ζήτησε βιογραφικά, ξέθαψε, γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020 και έχει να δουλέψει απο το 2019.

Δεν έχει σχέση από τότε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τη γειτονιά του.Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός, έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε τρία βιογραφικά και ένα αυτό τέσσερα;

Με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα. Είπαμε να πάρουμε τρία βιογραφικά και αντί αυτού μας παρουσιάζετε ένα βιογραφικό που έχει απορριφθεί και επιλέγετε πάλι διαδικασίες αδιαφανείς.

Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα. Όπως και στα παιχνίδια και τις διαιτησίες που βλέπουμε και ξεφτιλίζεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε.

Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Φυσικά ως πρόεδρος της Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση”.

Να τονιστεί πως η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε να ζητηθούν βιογραφικά περισσότερων υποψηφίων από την πλευρά της UEFA, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Ολυμπιακό, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι υπέρ της πρότασης για τον Σουηδό. Η τελική απόφαση θα παρθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Related Articles

Back to top button