ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρσέλο: “Η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου, όσα έζησα στην υποδοχή ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου”

Ο Μαρσέλο στις δηλώσεις του μετά την υποδοχή του στη Φλουμινένσε τόνισε ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του όσα έζησε στην υποδοχή, ενώ χαρακτήρισε σπίτι του τον βραζιλιανικό σύλλογο.

Ο Μαρσέλο επέστρεψε στην αγαπημένη του Φλουμινένσε, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς του βραζιλιανικού συλλόγου να στήνουν ένα πάρτι για την επιστροφή του στην ομάδα.

Έτσι το έζησε και ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος χαρακτήρισε την υποδοχή ως την καλύτερη στιγμή της ζωής του. Παράλληλα χαρακτήρισε τη Φλουμινένσε σπίτι του, εκφράζοντας τη χαρά του που επέστρεψε.

Αρχικά ενώ ήταν στο γήπεδο, μίλησε για την επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα: Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι. Είμαι ήδη εδώ. Έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά έχω ένα καλό συναίσθημα για την ομάδα. Σήμερα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα πολεμήσω, θα τρέξω, θα παλέψω να σας δώσω χαρά. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ“.

Στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε: Δεν υπάρχουν χρήματα ή χρηματική αξία για την αγάπη που έχω για τη Φλουμινένσε. Θέλω να ανταποδώσω στους οπαδούς των τρικολόρ στο γήπεδο για όσα έζησα σήμερα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Είδατε τη χαρά των παιδιών μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το πληρώσεις. Τίποτα καλύτερο από το να σε πληρώνουν για να επιστρέψεις στο σπίτι σου“.

Για το πώς έζησε την υποδοχή του από τους φίλους της Φλουμινένσε: Όταν μπήκα στο γήπεδο με την οικογένειά μου, μια ταινία έπαιζε στο μυαλό μου. Ότι ήρθα στο σπίτι. Ακόμα και όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπα ότι δεν ήταν η ώρα να επιστρέψω στη Βραζιλία και ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Αλλά όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισα να καταλαβαίνω πώς θα ήταν η επιστροφή μου στη Φλουμινένσε και η καρδιά μου μίλησε πιο δυνατά“.

Για τους στόχους του και αν αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά: Στόχος μου ήταν πάντα να φτάσω στην υψηλότερη θέση στην καριέρα μου. Έκανα και κάνω τα πάντα για να αφήσω την κληρονομιά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτηκα στην καριέρα μου ήταν να κερδίσω τίτλους. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τα όνειρά μου.

Όταν βλέπω νέους ανθρώπους να ανεβαίνουν στα επαγγελματικά, παίκτες να πωλούνται σε ηλικία 18 ή 19 ετών, τα οποία είναι ταλέντα όπως εγώ ήμουν κάποτε.

Μπορεί η κληρονομιά που θα αφήσω και να γίνω το παράδειγμα για αυτούς στο μέλλον για τους νέους της Φλουμινένσε. Θα είμαι κοντά τους και μπορώ να βοηθήσω και εντός και εκτός γηπέδου“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button