ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Γκιώνη, Αγγελάκη και Τέρπου στο WTT Contender της Ντόχα την άλλη βδομάδα

Εκπροσώπηση σε τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας, τον πρώτο μήνα του χρόνου, θα έχει φυσικά και στη μεγάλη κατηγορία η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Συγκεκριμένα στο World Table Tennis Contender του Κατάρ, που θα διεξαχθεί στην Ντόχα την ερχόμενη εβδομάδα, από την Κυριακή 14 έως το Σάββατο 20 Ιανουαρίου. Στη Lusail Sports Arena της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας πρόκειται ν’ αγωνιστούν ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και η Ελισάβετ Τέρπου. Προέρχονται και οι τρεις από το WTT Feeder της Ιταλίας, που έγινε μέσα Δεκεμβρίου στην Μπιέλα και ως γνωστόν, είχε φέρει ως εξαιρετικό αποτέλεσμα, τη 2η θέση του Γκιώνη στο απλό ανδρών, τη 2η θέση του ίδιου αθλητή και του Αγγελάκη στο διπλό ανδρών. Οι πρωταθλητές μας θα κάνουν νέα προσπάθεια για συγκομιδή βαθμών μέσα από πολύ δυνατό τουρνουά, το οποίο θ’ αποτελέσει το τρίτο συνεχόμενο event του Κατάρ με την έλευση του νέου χρόνου! Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής.

Στην Ντόχα άνοιξε την περασμένη βδομάδα το καλεντάρι του 2024 με τα WTT Finals των ανδρών, δηλαδή τον τελικό των επαμειβόμενων τουρνουά του 2023 (όπως για παράδειγμα, ήταν παλιά τα World Tour Finals). Στο ίδιο μέρος άρχισε χτες 08/01 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13/01 το WTT Star Contender Doha 2024 (της υψηλότερης βαθμίδας των Contender) κι αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει στη Lusail Sports Arena το WTT Contender.  

Σύμφωνα με τις βασικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της WTT για το 3ο και τελευταίο στη σειρά event στην Ντόχα, και οι τρεις πρωταθλητές μας θα περάσουν τη διαδικασία των προκριματικών. Τόσο στο απλό ανδρών όσο και στο απλό γυναικών προβλέπεται να γίνουν τέσσερις προκριματικοί γύροι. Τα κεντρικά ταμπλό θα είναι και στις δύο περιπτώσεις των «32». Ο Γκιώνης και ο Αγγελάκης μετά την επιτυχία τους στην Ιταλία θα συνεργαστούν σ’ ένα ακόμα τουρνουά. Θα βρεθούν στα προκριματικά του διπλού ανδρών και μέσα από νέες αξιόλογες εμφανίσεις θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό. Στο διπλό γυναικών και το διπλό μικτό δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

Related Articles

Back to top button