ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουρίνιο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Δεν έχω τύψεις, ο κόσμος ξέρει ότι έδωσα τα πάντα”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 2,5 χρόνια και μπόρεσε σε αυτό το διάστημα να κατακτήσει τρεις τίτλους (Community Shield, League Cup και Europa League).

Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο διαζύγιο τον Δεκέμβριο του 2018 κι έκτοτε η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Ο Special One φιλοξενήθηκε στο podcast “The Obi One”, τονίζοντας πως οι οπαδοί των κόκκινων διαβόλων γνωρίζουν ότι έδωσε τα πάντα στην ομάδα.

“Έχουν ακόμα έναν CEO που είναι καταπληκτικό άτομο και που θα ήθελα πολύ να είχα όσο ήμουν εκεί, αυτός είναι ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο οποίος μάλλον φεύγει τώρα.

Τον είχα ως Εμπορικό Διευθυντή, όχι ως CEO, και θα ήθελα πολύ να τον είχα στο πλευρό μου όσο ήμουν εκεί, αλλά ο σύλλογος δεν ήταν εύκολος. Δεν έχω τύψεις γιατί τα έδωσα όλα.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν ότι έδωσα τα πάντα, ξέρουν πόσο αγαπώ τον σύλλογο. Πήγα εκεί μια φορά με το Sky Sports, κι έκανα τα σχόλιά μου κι όλο το γήπεδο γύρισε προς το μέρος μου χειροκροτώντας και τραγουδώντας για μένα.

Αν αυτό συμβεί όταν πάω στην Ίντερ, τη Ρεάλ, την Πόρτο ή την Τσέλσι, λέτε ότι είναι εξαιτίας όλων όσων κερδίσαμε.

Αλλά όταν πηγαίνεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναν σύλλογο με αυτή την ιστορία, και το κάνουν για έναν προπονητή που κέρδισε μόνο Europa League, League Cup, Charity Shield και τερμάτισε δεύτερος, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ξέρουν ότι έδωσα τα πάντα”.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Related Articles

Back to top button