ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Εμπαπέ το πάει μέχρι τέλους, θα μείνει στην Παρί ακόμα κι αν είναι μόνιμα στον πάγκο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι αποφασισμένος θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Παρί και να μην αποχωρήσει το καλοκαίρι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίζει και θα είναι μόνιμα στον πάγκο.

Αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα με την Παρί είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, με την κατάσταση στη γαλλική πρωτεύουσα να είναι ιδιαίτερα έκρυθμη.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Γάλλος σταρ είναι αποφασισμένος, αγνοώντας το τελεσίγραφο που του έχει δώσει η Παρί, να μείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και να αποχωρήσει αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Αυτό είναι ένα σενάριο που οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να σκέφτονται καθόλου, οι οποίοι έχουν ζητήσει από τον 24χρονο να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή θα συναινέσει στην πώλησή του αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Εμπαπέ φαίνεται πως έχει πάρει ήδη την απόφασή του κι αυτή είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να το κάνει ακόμα κι αν αυτό έχει συνέπειες στον χρόνο συμμετοχής του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Παρί θα μπορούσε να τον “τιμωρήσει” αφήνοντάς τον για μία σεζόν στον πάγκο, με τον ίδιο όμως, να είναι αποφασισμένος να το δεχθεί, προκειμένου να φύγει ως ελεύθερος και να μετακομίσει στη Ρεάλ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button