ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης

Μια ξεχωριστή αποστολή είχε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Τρίτη (20/12), μια ξεχωριστή επίσκεψη που σκόρπισε χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Τα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον πρόεδρο, τον γενικό διευθυντή και τον διευθυντή επικοινωνίας να ηγούνται της αποστολής και τον ασθενή Αρτούρας Γκουντάιτις να είναι ο μοναδικός που απουσίαζε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Άπαντες οι αθλητές (απουσίαζε μόνο ο Αρτούρας Γκουντάιτις που ταλαιπωρείται από ίωση) και ο προπονητής μας, κ. Ντέγιαν Ράντονιτς, βρέθηκαν στo Παιδικό Χωριό SOS συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλη Παρθενόπουλο, τον Γενικό της Διευθυντή, κ. Σταύρο Ντίνο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Δημήτρη Κοντό, προσφέροντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που μένουν εκεί.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς τους φίλους, να παίξουν μπάσκετ μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα ενόψει των Χριστουγέννων.

Τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» υποδέχθηκαν η Μητέρα SOS, ο υπεύθυνος παιδαγωγός και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και Στέγης Νέων Αθήνας κ. Λεμονής Φίλων, ο οποίος μάλιστα μίλησε για την δράση και λειτουργία του οργανισμού.

Από μέρους του, ο κ. Παρθενόπουλος, συνεχάρη τους ιθύνοντες του οργανισμού για το εξαιρετικό τους έργο τονίζοντας τη σημασία της συγκεκριμένης επίσκεψης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποτέλεσε μάθημα ζωής για όλα τα μέλη της ομάδας μας“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button