ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού η Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης εξασφάλισε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/7) το εισιτήριο για τον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, που είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σημαντική στιγμή για την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Φουκουόκα, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης το εισιτήριο για τον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του ομαδικού.

Αυτό το πέτυχαν οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη, Σοφία Μαλκογεώργου, Δανάη Καριώρη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου, με τους 221,8460 βαθμούς που συγκέντρωσαν να τους δίνουν την 9η θέση στη βαθμολογία του προκριματικού και να τους στέλνουν στον τελικό.

Η Κίνα (322,2731 βαθμοί), Ισπανία ((294,9313 βαθμοί) και Ιαπωνία ( (293,4522 βαθμοί) ήταν οι τρεις χώρες που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός του Ελεύθερου Ομαδικού είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Παρασκευής, με ώρα έναρξης στις 13:30.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button