ΒΟΛΕΙ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε με την Γκρόθες

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παραμείνει η πολυτιμότερη αθλήτρια της φετινής σεζόν, Μάρετ Γκρόθες. Ακολουθούν Παπαφωτίου και Χατζηευστρατιάδου.

Πράσινη και τη σεζόν 2022/23 θα παραμείνει η Ολλανδή ακραία Μάρετ Γκρόθες, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου της. Η Γκρόθες ήταν ένα από τα πιο πολύτιμα εργασία στα χέρια τόσο του Οικονόμου όσο και του Γκάιτς. Μάλιστα αναδείχθηκε και πολυτιμότερη αθλήτρια της φετινής σεζόν.

Η αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας έφερε ηρεμία και σιγουριά τόσο στην πίσω ζώνη όσο και στην μπροστά, με τον Παναθηναϊκό να την εμπιστεύεται και να της δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν.

Μετά από την ανανέωση της συμφωνίας με την Ρόγκα, ο Παναθηναϊκός κρατάει τον κορμό των παικτριών που έκαναν την διαφορά στοχεύοντας στην διατήρηση των κεκτημένων και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να διευθετηθούν τα ανοικτά ζητήματα με την Αθηνά Παπαφωτίου και την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button