ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν επιπλέον εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τη Δευτέρα (31/7) για τη διάθεση επιπλέον εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο (01/08, 20.30) στη Λεωφόρο, έπειτα από επιστροφές φιλάθλων της ουκρανικής ομάδας.

Την Παρασκευή (28/7) ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν βγει για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο (01/08, 20.30).

Η ΠΑΕ όμως, ενημέρωσε τη Δευτέρα (31/7) ότι μετά την επιστροφή εισιτηρίων από φιλάθλους της ουκρανικής ομάδας τέθηκαν σε κυκλοφορία επιπλέον εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θέτει άμεσα προς διάθεση περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο, τα οποία προέκυψαν από επιστροφές λόγω περιορισμένης προσέλευσης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button