ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν στις 15:00 τα εισιτήρια με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Στη διάθεση του κόσμο θα τεθούν την Πέμπτη (6/4) στις 15:00 τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Κυριακή (9/4) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (9/4) στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) στις 15:00.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022/23 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (9/4/2023, 9 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 3 μ.μ..

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

6, 7 30€

1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 45€

1Α, 5Β, 8Α, 12Α 60€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω της τεράστιας ζήτησης και των ειδικών μέτρων που θα ισχύσουν, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

Παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου. Δεν θα επιτραπεί για κανένα λόγο και σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση.

Παρακαλείσθε για την πρόωρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Άπαντες οφείλουν να κάθονται στην αναγραφόμενη στο εισιτήριό τους θέση στην κερκίδα. Αλλαγή θέσης δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των υπόλοιπων φιλάθλων και εντάσεις.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18.00.

Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους στην περίμετρο του γηπέδου και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button