ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλεξανδρόπουλος έφτασε στην Πορτογαλία για να υπογράψει στη Σπόρτινγκ

Το βράδυ του Σαββάτου (27/8) ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έφτασε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λίσαβόνα, προκειμένου να υπογράψει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος προσγειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/8) στην Πορτογαλία, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά κι εν συνεχεία να υπογράψει στη Σπόρτινγκ.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, δημοσιογράφοι περίμεναν τον Έλληνα μέσο, ο οποίος δήλωσε: “Θα μιλήσω αύριο, ευχαριστώ”.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την πώληση του 21χρονου μέσου, με τους πράσινους να βάζουν στο ταμείο τους 4,5 εκατομμύρια ευρώ και να κρατούν 30% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως αναφέρουν πηγές των Πορτογάλων, οι αποδοχές του Αλεξανδρόπουλου θα φτάσουν σε ετήσια βάση τις 500.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους συμμετοχών και στόχων. Με απλά λόγια στην τετραετία οι αποδοχές του (έως το 2026) μπορεί να αγγίξουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Αν προστεθούν στα παραπάνω οι φόροι συμβολαίου και οι προμήθειες σε ατζέντηδες κλπ, το κόστος της συμφωνίας του Αλεξανδρόπουλου με τη Σπόρτινγκ θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ και το σύνολο της μεταγραφής θα προσεγγίσει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button