ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόεδρος ομάδας στη Βουλγαρία έπιασε παίκτη από τον λαιμό για να μην εκτελέσει πέναλτι

Ο πρόεδρος της βουλγαρικής Τσάρσκο Σέλο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, έπιασε παίκτη από τον λαιμό για να μην εκτελέσει το κρίσιμο πέναλτι, με το αποτέλεσμα να το εκτελέσει άλλος, ο οποίος το έχασε και η ομάδα υποβιβάστηκε.

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρο σε αγώνα πρωταθλήματος στη Βουλγαρία. Η Τσάρσκο Σέλο αγωνιζόταν για την παραμονή της στην κατηγορία και ήθελε το τρίποντο απέναντι στη Λοκομοτίβ Σόφιας για να την εξασφαλίσει.

Όλα κυλούσαν ομαλά, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1, μέχρι τη στιγμή που η Τσάρσκο κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Εκεί συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής Γιαφά πήρε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, όμως η κίνησή του αυτή δεν βρήκε σύμφωνο τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Στόινα Μανόλοφ, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να τον αποτρέψει.

Η κατάσταση ωστόσο ξέφυγε, με τον Μαλόνοφ να πιάνει τον ποδοσφαιριστή από τον λαιμό του προκειμένου να αφήσει την μπάλα. Για κακή του τύχη όμως, ο παίκτης που ανέλαβε στη συνέχεια να εκτελέσει από την άσπρη βούλα, απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα η Τσάρσκο να υποβιβαστεί.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη χαμένη εκτέλεση ο Γιαφά χειροκρότησε ειρωνικά και εκεί ξέσπασε νέα ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον πρόεδρο, μέχρι οι κάμερες να σταματήσουν την καταγραφή των γεγονότων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button