ΠΟΛΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡ

Πόλο: Στις 15 Δεκεμβρίου κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο Champions League

Την επόμενη Παρασκευή (15/12) θα μάθει ο Ολυμπιακός τους αντιπάλους του στην φάση των «8» του Champions League στο πόλο.

Με τα πρωταθλήματα στο πόλο να διακόπτονται αυτή την εβδομάδα ως τον Μάρτιο, λόγω Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι μη διεθνείς θα έχουν ένα μεγάλο διάστημα αδράνειας και ενδέχεται να δούμε… διαφορετικές ομάδες την άνοιξη.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μία ακόμη εκκρεμότητα για το 2023 και αυτή είναι η κλήρωση για την επόμενη φάση στο Champions League των ανδρών και το Euro Cup.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός θα μάθει με ποιες ομάδες θα είναι στον όμιλο της φάσης των «8».

Γι’ αυτή τη σεζόν η LEN αποφάσισε να σχηματίσει δύο ομίλους των 4 ομάδων και οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, θα περάσουν στο Final-4, εκεί όπου θα παίξουν χιαστί.
Ο Ολυμπιακός τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό του πίσω από την Προ Ρέκο και το μόνο δεδομένο είναι πως δεν θα την αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση.

Οι Πειραιώτες θα τραβήξουν στον όμιλό τους δύο από τους τρεις πρώτους των άλλων ομίλων (Νόβι Μπέογκραντ, Φερεντσβάρος, Μπαρτσελονέτα) και έναν από τους τρεις δεύτερους (Μπρέσια, Μαρσέιγ, Γιαντράν Σπλιτ).

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών του Champions League στο πόλο, στα προημιτελικά

  • 1η αγωνιστική: 8-9 Μαρτίου 2024
  • 2η αγωνιστική: 19-20 Μαρτίου 2024
  • 3η αγωνιστική: 2-3 Απριλίου 2024
  • 4η αγωνιστική: 20-21 Απριλίου 2024
  • 5η αγωνιστική: 3-4 Μαΐου 2024
  • 6η αγωνιστική: 14-15 Μαΐου 2024

Το Final-4 το τριήμερο 6-8 Ιουνίου, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο τόπος διεξαγωγής του, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μαζί με την κλήρωση της 15ης Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Related Articles

Back to top button