ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡΤΕΝΙΣ

Στην Ευρώπη και φέτος οι Σάρισες Φλώρινας – Οι αντίπαλοί τους στο Europe Trophy γυναικών

Διατηρεί ψηλά το ενδιαφέρον του για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ομάδων ο ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας και ξεκάθαρα έχει γίνει στη νεότερη εποχή ο πιο συχνός εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε αυτές τις διοργανώσεις. Το βορειοελλαδίτικο σωματείο θα μετάσχει και τη φετινή χρονιά στο Europe Trophy γυναικών, στο οποίο την περασμένη σεζόν είχε κάνει εξαιρετική πορεία φτάνοντας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Το 3ο τη τάξει Ευρωπαϊκό Κύπελλο αρχίζει και φέτος τελευταίο (μετά δηλαδή από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Europe Cup, όπου την Ελλάδα εκπροσώπησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού), ενώ μέσα στην εβδομάδα έγινε η κλήρωση για το στάδιο 1. Οι Σάρισες βρέθηκαν στο 4ο γκρουπ και θ’ αγωνιστούν στις 8-10 Δεκεμβρίου 2023 στο Ζάγκρεμπ με δύο ομάδες από την Κροατία (η Κασλ θα είναι και διοργανώτρια), τέσσερις από την Ιταλία και μία από την Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, η κλήρωση έφερε στον δρόμο της ελληνικής ομάδας την A.S.D. Quattro Mori, την ASD Sassari, την AD Muravera TT και την ASD Norbello από την Ιταλία, την Dr. CASL και την STK Aquaestil από την Κροατία και την Uniao Sebastianense από την Πορτογαλία.

Θυμίζουμε ότι το Europe Trophy είναι διοργάνωση, που αναδεικνύει καταρχάς τους πρωταθλητές σε Περιφέρειες της γηραιάς Ηπείρου. Στη συνέχεια οι νικητές συναντιούνται για να προκύψει ο πρωταθλητής όλων των Περιφερειών. Οι Σάρισες, που είχαν κατακτήσει πέρσι τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών, θα πραγματοποιήσουν την πέμπτη συμμετοχή τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ομάδων στα τελευταία επτά χρόνια.

Related Articles

Back to top button