ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Λάρισα η εθνική ομάδα μπάσκετ

Σε έδρα των εθνικών ομάδων θα μετατραπεί η Θεσσαλία στα τέλη του Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εθνική Ελλάδας ανδρών θα αγωνιστεί στο «Κ.Γ. Νεάπολης» στη Λάρισα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου. Παράλληλα, η Λάρισα θα φιλοξενήσει και το τουρνουά 3Χ3GR National Tour το διήμερο 28-29 Ιουνίου. Τέλος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Θεσσαλία θα γίνει το επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου με τρεις παράλληλες πολύ σημαντικές δράσεις να προδιαθέτουν για… πορτοκαλί πανδαισία.

Η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί στη Λάρισα, στο γήπεδο της Νεάπολης, την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας στις 30 Ιουνίου, για τον τελευταίο της αγώνα της πρώτης φάσης των προκριματικών ομίλων του FIBA World Cup 2023.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα και το νέο κλειστό της πόλης, από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, προκειμένου να διεξαχθούν στην Περιφέρεια το ίδιο χρονικό διάστημα οι παράλληλες σημαντικές δράσεις του αθλήματος.

Η Λάρισα επίσης… περιμένοντας το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών, θα φιλοξενήσει το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το 3Χ3GR National Tour, ένα από τα σημαντικά τουρνουά του θεσμού, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη FIBA και μετατρέπεται σε γιορτή του μπάσκετ με μεγάλο αριθμό συμμετοχών όπου διεξάγεται».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button