ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά Γιώργου, με τους κκ. Κουκουλάκη Νίκο, (parkinson lifter) & Κωλέττη Ανδρέα

Σήμερα πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά Γιώργου, με τον κ. Κουκουλάκη Νίκο, parky lifter (parkinson lifter) – Μέλος της επιτροπής World Powerlifting Parkinson, καθώς κα του κ. Κωλέττη Ανδρέα, Μέλος του Δ.Σ. της Διεθνής Ομοσπονδίας World Powerlifting & Μέλος της επιτροπής World Powerlifting Parkinson.

Στην εποικοδομητική συνάντηση, ο Γεν. Γραμματέας ενημερώθηκε  για τo Powerlifting, την World Powerlifting, το Powerlifting Parkinson, τις κατηγορίες ΑμεΑ που καλλιεργούν το Powerlifting, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο & για τους επερχόμενους Παγκόσμιους Αγώνες ”Parkinson Games”, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στην Ολλανδία, καθώς η ελληνική ομάδα προετοιμάζεται εδώ και καιρό όμως δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιος υποστηρικτής-χορηγός για να καλύψει τα έξοδα στους αγώνες, καθώς η κοινότητα του parkinson βιοπορίζεται μόνο με επίδομα αναπηρίας…!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παγκοσμίως η 1η ομάδα Powerlifting Parkinson είναι ελληνική & η World Powerlifting, έχει εντάξει την κατηγορία Powerlifting Parkinson, με την δημιουργία επίσημων κανονισμών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button