ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: Οριστικά εκτός US Open λόγω των μέτρων για τους ανεμβολίαστους στις ΗΠΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μείνει οριστικά εκτός US Open, καθώς δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις οδηγίες του ινστιτούτου δημόσιας υγείας των ΗΠΑ σχετικά με τους ανεμβολίαστους (μη Αμερικανούς) ταξιδιώτες.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανακοίνωση του ινστιτούτου δημόσιας υγείας των ΗΠΑ για τις οδηγίες που αφορούν τους ανεμβολίαστους (μη Αμερικανούς) ταξιδιώτες δεν περιείχε καμία αλλαγή, κάτι που σημαίνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο6) μένει εκτός US Open.

“Οι μη Αμερικανοί που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ θα πρέπει να εμφανίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του covid-19 κατά την αναχώρησή τους”, αναφέρει το CDC.

Με αυτήν την εξέλιξη και με την κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του US Open να απέχει λίγες ώρες θα πρέπει να αναμένουμε μέσα στην ημέρα την επίσημη απόσυρση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το τουρνουά.

Αν δεν συμβεί αυτό τότε ο Σέρβος έχει δύο ακόμη επιλογές: Είτε να αποσυρθεί μετά την κλήρωση, αλλά πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας (OOP) ή να αποσυρθεί μετά την κλήρωση και μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της πρώτης ημέρας του τουρνουά.

Αυτό όμως, θα κάνει άνω κάτω το ταμπλό επηρεάζοντας τόσο τις seeded θέσεις, αλλά και τη διεξαγωγή των προκριματικών.

Το σενάριο να έχει ήδη εμβολιαστεί και να αγωνιστεί κανονικά είναι μάλλον… επιστημονικής φαντασίας, εξαίρεση δεν μπορεί να πάρει γιατί όπως έχει πει και ο ίδιος, καθώς δεν πληροί τα κριτήρια, επομένως το…μπαλάκι είναι στα δικά του χέρια για το πότε θα αποφασίσει να ανακοινώσει και επίσημα την απόσυρσή του από το 4ο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Η ώρα της κλήρωσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, κάτι που μπορεί να σχετίζεται και με την αναμονή στο τι θα κάνει ο Τζόκοβιτς, ωστόσο με βάση τις κληρώσεις των περασμένων ετών λογικά θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00.

ΠΗΓΗ: Tennis24

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button