ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό: Εγκρίθηκε ομόφωνα το σχέδιο παραχώρησης

Στον Παναθηναϊκό περνάει το κλειστό του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05).

Λευκός καπνός βγήκε από το ΔΣ του ΟΑΚΑ, το οποίο αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια.

Μετά τη σημερινή (03/05) συνεδρίαση διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που καθυστερούσαν την εν λόγω υπόθεση, ενώ το προσεχές διάστημα θα μπουν και οι τελικές υπογραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκό”.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η ΕΟΕ είχε λάβει εγγυήσεις από την κυβέρνηση και είχε αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία μετέφεραν το αρχικά προγραμματισμένο ΔΣ από την Τρίτη (02/05) για την Τετάρτη (03/05).

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Back to top button