ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ προσφέρει υποτροφίες σε 14 φοιτητές από την Αφρική και την Καραϊβική

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που για ακόμα μία φορά έδειξε τις ευαισθησίες του και το ανθρωπιστικό του πρόσωπο.

Σε συνεργασία με το Kings College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ το Ίδρυμα του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι θα καλύψει τα έξοδα των σπουδών για 14 φοιτητές, προσφέροντάς τους υποτροφίες.

Πρόκειται για μαθητές από την Αφρική και την Καραϊβική. Οι πρώτες τέσσερις υποτροφίες (δύο στο King’s και δύο στο Manchester) θα είναι διαθέσιμες για φοιτητές που ξεκινούν προγράμματα σπουδών το 2023/24.

Στόχος είναι η στήριξη για ισότιμη πρόσβαση για όλους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

“Αυτή η ευκαιρία θα βοηθήσει τους νέους να έχουν πρόσβαση σε περαιτέρω εκπαίδευση και θα τους προσφέρει εμπειρίες και ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τις μελλοντικές προοπτικές τους.

Ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι τα επόμενα χρόνια και χαίρομαι που συνεργάζομαι με δύο από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Εύχομαι στους αποδέκτες της χρηματοδότησής μας ό,τι καλύτερο και ανυπομονώ να τους συναντήσω όλους στην πανεπιστημιούπολη στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο”, είπε ο Στέρλινγκ.

Πηγή: sport24.gr

Related Articles

Back to top button