ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιμίκας: “Θέλω Champions League και Premier League με τη Λίβερπουλ”

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στις Σέρρες και αφού βραβεύτηκε από την Περιφερειακή Ενότητα του τόπου εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει με τη Λίβερπουλ το Champions League και την Premier League.

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του με τη Λίβερπουλ και μαζί με εκείνον ονειρεύονται πολλά παιδιά. Ο Έλληνας διεθνής μπακ βρέθηκε στις Σέρρες, όπου βραβεύτηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, και μοίρασε εκατοντάδες αυτόγραφα σε όσους έσπευσαν να τον δουν και να τον γνωρίσουν από κοντά.

Αμέσως μετά τη βράβευσή του ο Greek Scouser τόνισε ότι επιθυμεί όσο τίποτα να βρεθεί με τους κόκκινους στην κορυφή της Ευρώπης και της Αγγλίας, κατακτώντας το Champions League και την Premier League.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε εδώ στη βράβευση. Αυτές είναι οι χαρές. Δεν είναι μόνο του ποδοσφαίρου. Όταν άνθρωποι από τον τόπο σου έρχονται εδώ και είναι χαρούμενοι με αυτό που έχεις πετύχει στον ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι στο μέλλον να ξανά έχουμε μια ανάλογη βράβευση. Ευελπιστώ να κατακτήσω το Champions League και την Premier League και να τα ξαναπούμε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα”.

Για το όνειρο που ζει: “Ναι, είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ το ζω. Είναι ένα όνειρο που το είχα από μικρός. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω όλο αυτό. Που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Από εκεί και πέρα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να είμαι 100% συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος στη δουλειά που κάνω έτσι ώστε στο τέλος να είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίζω τα τρόπαια”.

Για το ότι πρώην συμπαίκτες του λένε ότι δεν έφτασε ακόμα στο ταβάνι του: “Σίγουρα η Λίβερπουλ είναι “ταβάνι” ως ομάδα, από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχει “ταβάνι” στην εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή για αυτό κάθε μέρα δουλεύω, είμαι εκεί 101 τις εκατό και θα δίνω συνέχεια τα πάντα”.

Για την Εθνική Ελλάδας: “Πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε πολύ καλό κλίμα, ο κάθε ένας δίνει τα πάντα για τον άλλον. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Δεν εφησυχαζόμαστε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Θα τα δίνουμε όλα για να πάμε την Εθνική ομάδα εκεί που ανήκει”.

Για τα νέα παιδιά που πήγαν να τον συναντήσουν και τι συμβουλή θα τα έδινε για να πετύχουν στο ποδόσφαιρο: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν εδώ τόσα πολλά παιδιά. Βγάλαμε φωτογραφίες, υπέγραψα αυτόγραφα. Το μυστικό είναι δουλειά, λίγο η τύχη αλλά πιο πολύ η δουλειά. Σίγουρα αυτό σε βοηθάει περισσότερο να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button