ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φούντας: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ σε δηλώσεις του μίλησε σχετικά με την περιπέτεια του στην Αμερική τονίζοντας ότι μετά τα όσα συνέβησαν στην Αμερική σκέφτηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Ταξιάρχης Φούντας αποχώρησε από το MLS εδώ και τέσσερις μήνες. Σε δηλώσεις του σε περιοδικό της Τράμπζονσπορ τόνισε πως στιγματίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για μια φράση που ποτέ δεν είπε, ενώ ανάφερε πως λόγω του μπούλινγκ που είχε δεχθεί σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σκέφτηκα ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο μετά το μπούλινγκ που δέχθηκα στην Αμερική. Αυτό συνέβη διότι δύο παίκτες είπαν πως είμαι ‘ρατσιστής’. Κάθε φορά που επέστρεφα σπίτι έλεγα στη σύζυγο μου και συγχωρέστε με για την έκφραση, αλλά δεν ήθελα να παίζω αυτό το ποδόσφαιρο.

Έκλαιγα κάθε μέρα γιατί δεν είπα αυτά τα πράγματα. Τους σέβομαι όλους, από τον νεότερο μέχρι τον μεγαλύτερο. Όταν συνέβη αυτό, άρχισα να βλέπω τα πάντα διαφορετικά. Πολλές φορές έρχονται άνθρωποι και σου λένε πως θα σε βοηθήσουν, αλλά σε μαχαιρώνουν πισώπλατα. Δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου και στην οικογένεια μου. Για μένα και την οικογένεια μου, η Αμερική ήταν ένα μεγάλο λάθος για την καριέρα μου».

Ο Φούντας παράλληλα εξήγησε γιατί επέλεξε την Τραμπζονσπόρ για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Δεν έχω κατακτήσει ποτέ πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλω να βιώσω. Να κατακτήσω ένα τρόπαιο. Προτού έρθω, γνώριζα πως η Τραμπζονσπόρ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ήθελα να ζήσω αυτό το συναίσθημα, να απολαύσω την χαρά μια τέτοιας διάκρισης. Ελπίζω να το καταφέρω στην Τραμπζονσπόρ».

ΠΗΓΗ: ertsports.gr

Related Articles

Back to top button