ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατζηπαυλίδης: Προτεραιότητα η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου προπονητών μπάσκετ και πίκλμπωλ στη Νίκαια την προηγούμενη εβδομάδα, σε αθλητικούς χώρους της Νίκαιας και του Ρέντη, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη (και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος) κος Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, επαναδιατύπωσε για μια ακόμα φορά τη βασική προτεραιότητα της πολιτικής του Δήμου για τον Αθλητισμό.  

“Προτεραιότητά μας είναι η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η Νίκαια και ο Ρέντης, έχουν πολυετή δράση στον αθλητισμό, επιτυχίες και ανάδειξη ταλέντων. Προσπαθούμε να προσφέρουμε άρτιες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στα σωματεία και στους ελεύθερα αθλούμενους πολίτες. Από ανοιχτά γυμναστήρια μέχρι σύγχρονα γήπεδα για τα σωματεία. Η προσφορά στη νεολαία με κάθε τρόπο, είναι διαχρονικός στόχος και αυτόν υπηρετούμε συστηματικά. Ειδικά όταν προσφέρουμε και νέους δρόμους, νέες εμπειρίες και προοπτική”. 

Το κλιμάκιο των αμερικανών προπονητών με διασύνδεση με την ομογένεια στη Φλόριντα και τη Γιούτα, αλλά και με την αθλητική οικογένεια των Yutah Jazz, θα επανέλθει τον επόμενο Μάιο για σειρά εκδηλώσεων και προγραμμάτων εκπαίδευσης, σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Νίκαια και το Ρέντη.

Related Articles

Back to top button