ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγική συμφωνία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον όμιλο KOUSgroup – Ζωντανά η μεγάλη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Α1 ανδρών

Εξαιρετικά νέα για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σημαντική εξέλιξη  στο κομμάτι της προβολής στις μεγάλες διοργανώσεις της ελληνικής ομοσπονδίας! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήρθε σε χορηγική συμφωνία με τον όμιλο KOUSgroup για την οικονομική κάλυψη των live streaming από την Α1 εθνική κατηγορία ανδρών! 

Οι μεταδόσεις από αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος θα βγαίνουν πλέον μέσα από το κανάλι gre78 στο YouTube, το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από τον συγκεκριμένο όμιλο. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 02/12 στις 14:00, με παρόντες πρωταθλητές Ευρώπης, αποτέλεσε το τελικό ερέθισμα για τον χορηγό! 

Γρήγορα μέσα στην εβδομάδα έγινε η κατ’ αρχήν συμφωνία και η κλασική «κόντρα» των δύο κορυφαίων σωματείων θα σημαδέψει την πρώτη μέρα των φετινών μεταδόσεων. Οι δύο πλευρές απολαμβάνουν ήδη τη νέα προοπτική και μοιράζονται τα ίδια όνειρα για την περαιτέρω προβολή και διάδοση του ολυμπιακού αθλήματος.

Το κανάλι gre78, που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους και ο όμιλος KOUSgroup είναι πολύ κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο με κάλυψη γεγονότων στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνοντας και την οργάνωση του live streaming της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πραγματοποιούν το επόμενο μεγάλο βήμα. 

Σημειώνουν ότι «η φετινή Α1 ανδρών κάνει τη χρονιά μία από τις πλέον σημαντικές και ενδιαφέρουσες στο άθλημα» και υπογραμμίζουν ότι «βασικός σκοπός είναι η προβολή του αθλήματος και των αθλητών ακόμα και σε διεθνές επίπεδο». Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που έχει βάλει σταθερά εδώ και χρόνια το κομμάτι των ιντερνετικών μεταδόσεων στην κορυφαία διασυλλογική κατηγορία, βλέπει τώρα με τη γενναία χορηγική πρόταση για την κάλυψη  του σημαντικού κόστους ότι αναγνωρίζεται η καλή της προσπάθεια κι έχουν απήχηση οι υψηλού επιπέδου αγώνες!

Η πρώτη συμφωνία, αποκλειστικά για το διήμερο 02 και 03/12, προβλέπει live streaming με περιγραφή από τρεις συναντήσεις, μία σε κάθε ωράριο. Το ματς κορυφής του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική θα καλυφθεί με τρεις κάμερες και τη φιλοδοξία για μία ακόμα δυνατή εμπειρία στους φίλους του αθλήματος. 

Το Σάββατο στις 11:00 θα εγκαινιάσει τη νέα συνεργασία η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης Άρης Νικαίας-Πέρα Αθηνών για την 4η αγωνιστική και την Κυριακή στις 10:00 θα μεταδοθεί επίσης απευθείας ο αγώνας Άρης Νικαίας-ΑΟ Ταταύλα για την 6η αγωνιστική. Με μία κάμερα θα γίνει η κάλυψη των δύο τελευταίων αγώνων, ενώ θυμίζουμε ότι έχουν αναβληθεί τα ματς του Ρεθύμνου και της ΑΕΚ και το πρόγραμμα θα προχωρήσει κατά το ήμισυ. 

Επίσης, θα βιντεοσκοπηθούν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Α1 ανδρών και σύντομα θ’ αναρτηθούν στο κανάλι gre78, όπως γρήγορα θα δίνεται το τηλεοπτικό υλικό και στην ομοσπονδία και θα αναρτάται στο δικό της κανάλι στο YouTube.

ΛΙΓΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ KOUSGROUP

Εδώ και εβδομήντα χρόνια, ο όμιλος KOUSgroup ασχολείται με τη φροντίδα των επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά, με ακλόνητη αφοσίωση σε αξίες, όπως η ποιότητα και η αξιοπιστία. Οι εταιρείες TRUCKSERVICE από το 1956, KOUSGROUP από το 2013 και TRUCKER από το 2018 προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματικών οχημάτων.

Η αδιάλειπτη και συνεπής πορεία του ομίλου είναι ριζωμένη σε ανθρωποκεντρικές αξίες, επιδιώκοντας την υγιή ανάπτυξη, τη δημιουργία αξιόπιστων συνεργασιών και την προώθηση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας. Το αποτέλεσμα είναι η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών που αντανακλούν την φιλοσοφία του ομίλου.

Ο όμιλος KOUSgroup, μέσω της προσφοράς ενός ευρέος φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, έχει εδραιώσει την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών του, ανταποδίδοντας αξιοπιστία και ειλικρίνεια. Παράλληλα, ο όμιλος συνεισφέρει ενεργά στην ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας. 

Η TRUCKSERVICE είναι ηγέτιδα στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων MERCEDES & MITSUBISHI, διατηρώντας την πρωτοπορία με υψηλότατους δείκτες ικανοποίησης πελατών. Διανύοντας μια εποχή αλλαγών και εξελίξεων, ο όμιλος έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην παροχή υπηρεσιών υψηλής εξειδίκευσης που εγγυώνται την απόδοση και την ασφάλεια των επαγγελματικών οχημάτων, ενώ παράλληλα στηρίζει ενεργά την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό μέσω της συνεργασίας του με το κανάλι gre78 στο YouTube. 

Τα σλόγκαν “KOUSgroup εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους” και “KOUS με Κ” καταδεικνύουν τη δέσμευση του ομίλου να ξεπερνά τις προσδοκίες με κάθε παρεχόμενη υπηρεσία, επιβεβαιώνοντας την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα, που τον διακρίνει.

Ovtcharov 46aa1 F 666x375

Related Articles

Back to top button