ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

2nd Online World Powerlifting Greece – Open 2022

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου διοργανώνει για 2η φορά στην Ελλάδα το πρωτοποριακό Διαδικτυακό δρώμενο 2nd Online World Powerlifting Greece – Open, Powerlifting Total – Bench Press – Deadlift – Powerlifting Parkinson, 03-19/06/2022, αλλά για 1η φορά Παγκοσμίως υπάρχει κατηγορία Powerlifting Parkinson, υπό την Διεθνή Ομοσπονδία World  Powerlifting (WP).

Σκοπός του δρώμενου είναι να δοθεί η δυνατότητα να απολαύσουν το World Powerlifting με ασφάλεια από Οπουδήποτε και Οποιοσδήποτε ”World Powerlifting from Everywhere”, αλλά και να περαστεί το μήνυμα ‘ΝΑΙ στην Συμμετοχή & ΟΧΙ στα Αναβολικά’.

Η Διεθνή Ομοσπονδία World  Powerlifting (WP) είναι από τις μοναδικές που προσπαθεί να προάγει το powerlifting ως άθλημα χωρίς χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Επίσης, είναι η 1η διεθνώς που ενσωμάτωσε επίσημα την κατηγορία Parkinson με την δημιουργία κανονισμών και αυτό προέκυψε, αφού ως Ελλάδα είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που δημιουργήθηκε με 4-5 parkinson lifters, καθώς γυμνάζονται σε εβδομαδιαία βάση μαζί και παράλληλα προετοιμάζονται για τα Parkisnon Games, τα οποία θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στην Ολλανδία και η WP θα υποστηρίξει το powerlifting.

Το ΕΣΔΤ θα καλύψει για 1η φορά τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή, fees συμμετοχής) στους 2 ΠΡΩΤΟΥΣ του Overall PL, στο 1st European Championship της World Powerlifting, τον Οκτώβριο στην Ιταλία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθώντας το παρακάτω link: https://esdt.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button