ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Safe Greece: “Ασφαλής Κολύμβηση” στο Sports Camp Athitakis

Γραμματικό 12.07.2022. Η θερινή κατασκήνωση «Sports Camp Athitakis» φιλοξένησε το project “Safe Greece” που εκπονεί η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation (PCMF). Κατασκηνωτές και στελέχη είχαν μια ζωηρή και ευχάριστη εμπειρία μαθαίνοντας κανόνες ασφάλειας στο νερό και αθλητικής ναυαγοσωστικής.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης παρουσίασε το πρόγραμμα «Ασφαλής Κολύμβηση για Πρόληψη Τραυματισμών» που περιλάμβανε την διαδραστική διδασκαλία κανόνων ασφαλείας σε θάλασσα και υδροψυχαγωγικά πάρκα καθώς και γνωριμία με την αθλητική ναυαγοσωστική. Συνολικά 900 κατασκηνωτές και 110 στελέχη συμμετείχαν και ζήτησαν την ανανέωση της παρουσίασης που θα συνεχιστεί στην πισίνα.

Η ηγεσία της ΕΑΝΕ ευχαριστεί θερμά την συνιδρύτρια Μάγδα Αλεξοπούλου Αθιτάκη για την ευγένεια και το όραμα της στην θωράκιση των κατασκηνωτών και στελεχών με χρήσιμες γνώσεις για την ασφάλειά τους στο νερό καθώς και την φιλοξενία του έργου της ΕΑΝΕ που εκπονείται με την στήριξη του Princess Charlene ofMonaco Foundation για την μείωση των πνιγμών στην Ελλάδα. Εικόνες: ΕΑΝΕ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button